torek, 9. maj 2017

Spalnica po meri za odličen začetek dneva

Kaj je lepšega, kot se zjutraj zbuditi sveži in spočiti v udobni postelji, zatem pa za skok v nov dan izbrati še prava oblačila iz kakovostno narejene funkcionalne omare v spalnici? Prav takšne so spalnice po meri iz Alplesa, med raznolikimi pohištvom za spalnice pa boste zagotovo našli takšno spalnico po meri, ki vam bo v vsem ustrezala.  Vi veste,  ali  želite posteljo z oblazinjeno končnico, posteljo, pod katero lahko shranite posteljnino, ali naj ima omara klasična vrata ali vam bolj ustrezajo moderna drsna omara, ker nimate prostora za odpiranje klasičnih vrat… Potrebujete v omari nosilec za hlače, za kravato, želite še komodo? Spalnica po meri iz Alplesa je pravi odgovor za toliko stilov in toliko možnosti.

Spalnice po meri za vsak okus


Spalnice po meri iz Alplesa so rezultat dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja, inovativnih idej, ustvarjalnosti in zagnanosti. V našem programu spalnic je tako na voljo kar sedem različnih modelov: SAMBA, BOSSA NOVA, ARIJA, MEDEJA, HARMONIJA, GLOBUS in CENTER. Za sproščene trenutke življenja lahko izbirate med širokim naborom elementov, različnih kombinacij materialov in barvnih odtenkov, zaradi česar bo vaša spalnica po meri zagotovo prostor, v katerega se boste radi vračali. Sicer pa je prostor v Alplesovih spalnicah po meri optimalno izkoriščen, hkrati pa daje občutek sproščenosti, topline in zasebnosti. Zato je spalnica po meri iz Alplesa pametna odločitev, ki je ne boste obžalovali; naše spalnice so namreč visoke kakovosti, kjer je z uporabo različnih garderobnih omar mogoče spremeniti celoten videz spalnice. To pa z drugimi besedami pomeni tudi, da se naše spalnice po meri  in pohištva spalnice zlepa ne boste naveličali.  

Spalnica po meri

Spalnice po meri tudi za otroke


Otroške spalnice po meri so posebno poglavje naše ponudbe, saj so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih najzgodnejših trenutkov do najstniških let. Varnost otrok je naše osnovno vodilo že pri oblikovanju pohištva in izbiri materialov. Osnovnim toplim barvam lesa je dodana paleta barv, ki naredijo prostor zanimivo igriv. Velika izbira elementov omogoča, da prostor prilagodimo vsem aktivnostim otrok. Pri načrtovanju spalnice po meri za najmlajše bomo pozorni na to, da bo ta sestavljena iz treh sklopov. To so  sklopi za učenje in igro, za spanje in počitek ter tretji, prostor za shranjevanje. Izbira je torej velika, na voljo pa so vam otroške in mladinske sobe modelov PLANET, TEMPO XY, GLOBUS in CENTER.

Otroška spalnica po meri



Ni komentarjev:

Objavite komentar