sreda, 30. november 2016

Pvc talna obloga za dom in podjetje

V našem podjetju strankam ponujamo pvc talne obloge švedskih, britanskih in drugih proizvajalcev. Čisto vsako pvc talno oblogo lahko dobite v več različnih dimenzijah, da te ustrezajo vašemu domu, izberete pa lahko tudi debelino in barvo obloge, celo vzorec, ki ga želite. Pvc talne obloge so odlične, če imate otroke in hišne ljubljenčke, saj se zelo počasi obrabijo. Pvc talna obloga vas bo doma odlično izolirala od hrupa, poskrbela pa bo seveda tudi za to, da bo vaš dom ostal topel.

Več na: www.ekostil.si/izdelki/ponudba

pvc obloge

Cena polaganja parketa v vaši hiši

Naše podjetje vam nudi polaganje raznovrstnih talnih oblog. Danes se uporabniki radi odločajo med gotovim ali masivnim parketom, odvisno kakšno ceno polaganja parketa si lahko privoščijo in kateri jim bolj ustreza glede na potrebe. Če vaš prostor ni toliko obremenjen, je dovolj tanjši parket, v nasprotnem primeru pa položimo troslojni gotovi parket (polaganje izvedemo hitro in enostavno). Za informacije o ceni polaganja parketa na m2 nas obiščite v našem salonu. Za parket, polaganje in vse ostalo vam seveda rade volje nudimo tudi svetovanje.

Več tukaj.

polaganje parketa

Oljen parket – dimenzije parketa prilagodimo vašim potrebam

Z več kot 30-letno tradicijo podjetje EKO STIL pomeni zanesljivo ime glede dobave in montaže vseh vrst talnih oblog, kot je recimo tudi oljen parket. Nikar ne skrbite glede dimenzij parketa, saj so pri nas parketne deščice dobavljive v različnih širinah in oblikah. Pomembno se nam zdi, da za oljen parket uporabljamo naravna olja, kar med drugim pomeni tudi to, da boste svoj parket vzdrževali brez večjih težav. Vedno smo vam na voljo za nasvete, bodisi glede dimenzij parketa bodisi glede izbire prave talne obloge za vaš dom.

Več na: www.ekostil.si/oljen-parket

oljen parket

Moderne kuhinjske mize pritegnejo pozornost ob vstopu v prostor

Moderne kuhinjske mize so nepogrešljiva oprema vsake jedilnice ali jedilnega kota. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov, lesa, stekla ali umetnih materialov visokega sijaja, ki bodo v prostor vnesli pridih sodobnosti. Pri nakupu bodite pozorni na obliko in velikost kuhinjske mize, pa tudi ceno. Izberite funkcionalno moderno kuhinjsko mizo po svojem okusu, ki bo tudi estetsko dopolnila vaš dom. Prepričani smo, da se v naši spletni ponudbi skriva tudi vaša nova kuhinjska miza (cena je navedena ob izdelku), ki bo zadostila vsem vašim kriterijem.

moderne kuhinjske mize

Barski stoli – akcija opreme za gostinske obrate ali domači bar

Barski stoli (leseni, plastični, usnjeni) so nepogrešljiv del točilnega pulta, zato smo za vas pripravili posebno akcijo barskih stolov. Leseni ali iz umetnih materialov, na voljo v številnih barvnih različicah so sedaj na voljo po posebno ugodnih cenah, kar vam omogoča, da končno uredite prostor po svojem okusu. Ker pri izbiri izdelkov iz naše ponudbe skrbimo za visoko kakovost in kvaliteto, je vse pohištvo primerno tako za uporabo doma, kakor v gostinskih obratih. Zaradi svoje višine so barski stoli neprimerni za uporabo ob jedilnih mizah, zato akcija vključuje tudi ostalo jedilniško pohištvo, da lahko celovito opremite svoje prostore.

barski stoli akcija

ponedeljek, 28. november 2016

Videonadzorna kamera: nepogrešljiv element sodobnih nadzornih sistemov

Videonadzorna kamera mora pokrivati čim večje področje, ki ga želimo varovati oz. nadzorovati. Da je sistem varovanja kar najbolj učinkovit je bistveno, kako so nameščene video kamere. V podjetju Mobicom, glede na veš želje, potrebe in finančne zmožnosti, pripravimo nadzorni sistem, ki vam bo omogočal optimalen nadzor nad delovnim procesom ali zaščito vašega premoženja. Na voljo je najsodobnejša in tehnološka dovršnega oprema, video kamere, sprejemniki za videonadzorne kamere, alarmni in protivlomni sistemi, ki vas ne bodo razočarali in vam bodo še dolgo omogočali miren spanec.

videonadzorna kamera

Najugodnejši cenik žaluzij za okna

Zavedamo se, da je nakup žaluzij za okna pomembna odločitev za vaš dom. Zato vam pri Strle d.o.o. ponujamo zgolj najkakovostnejše žaluzije, ki predstavljajo odlično investicijo v prihodnost. Poleg tega je naš cenik žaluzij izjemno ugoden, saj vse produkte izdelujemo sami. Ponujamo tako zunanje kot notranje žaluzije in vse vrste komarnikov. Za največje udobje bivanja vam je na voljo vgradnja motorjev, s katerimi lahko vaša senčila regulirate kar preko vašega pametnega telefona.

Žaluzije za okna

petek, 25. november 2016

Nov dimnik –izdelava in pozidava inox dimnikov v bližini Ljubljane

Se odločate za nov dimnik in ne veste kaj bi kupili? Mi smo pravi naslov za vas! Na nas se lahko obrnete z vprašanji o gradnji novega dimnika in z veseljem vam bomo odgovorili ter vam pomagali z različnimi nasveti! Zraven pestre izbire dimniških tuljav vam ponujamo tudi inox dimnike. Gre za material, ki ne rjavi, inox dimniki pa so odporni tudi na temperaturne razlike in na vplive okolice!

Izdelava novega dimnika


Izdelava dimnikov iz inoxa in rostfreia, ki so tako nerjaveči in obstojni

Izdelava dimnikov je zapleten proces, pri katerem moramo upoštevati veliko več kot le premer dimnika. Pri izdelavi dimnikov je potrebno upoštevati sredstvo kurjave, višino dimnika, položaj dimnika na strehi ter višino okoliških zgradb. Pri nas izdelamo inox dimnike, ki jih je lahko montirati, njihova življenjska doba pa je dolga. Izdelava inox dimnikov je kvalitetna in ugodna.

Izdelava inox dimnikov

Dimnik – gradnja novega opečnatega dimnika po ugodni ceni

Dimnik je ključen del kurilnega sistema, saj odvaja dimne pline ven v ozračje. Odporen mora biti na visoke temperature, kisline in zunanje vplive, hkrati pa mora biti tudi ognjevaren. V preteklosti so se dimniki gradili iz opeke. Opečnati dimniki so bili primerni za vse vrste kurilnih sistemov na trdo gorivo. Dan danes so jih zamenjali drugi dimniški sistemi, opečnate dimnike v nekaterih primerih še zmeraj vgrajujemo.

Izdelava opečnatih dimnikov

sreda, 16. november 2016

Alu - les okna za energetsko varčen in okolju prijazen dom

Podjetje OKNA KLI Ambient se že več kot 60 let ukvarja z proizvodnjo in prodajo vrhunskih elementov vgradne stavbene opreme kot so PVC okna, lesena vrata in alu-les okna. Cene se med posameznimi artikli seveda razlikujejo, zato si le oglejte našo spletno ponudbo ali pa se kar osebno oglasite v naših razstavno prodajnih prostorih. Za zagotovljeno nizke alu-les okna cene si lahko priskrbite visoko funkcionalna alu lesena okna, ki vam zagotavljajo energetsko varčno in varno bivanje ter vam poleg tega pomagajo ustvariti prijetno atmosfero.

Alu les okna po ugodni ceni

Lesena okna - subvencija za nakup energetsko varčne zunanje stanovanjske opreme

Naše podjetje vam omogoča, da si za vsa lesena okna eko-subvencije pridobite hitro in enostavno. Ker lesena vgradna okna zadostujejo evropskim standardom za energetsko varčno zunanje vgradno pohištvo, lahko torej zaprosite za finančno podporo za nakup lesenih oken v okviru eko-subvencij ter si tako olajšate nakup želene opreme. V naši pestri ponudbi lahko izbirate med številnimi modeli, trpežnimi materiali ter raznolikimi barvnimi odtenki, zato si le oglejte našo spletno ponudbo!

Več informacij na naši strani http://www.oknakli.si/eko-sklad.

Lesena okna subvencija

Izvrstna adaptacija stare oz. montažne hiše na ključ in dobra cena

Adaptacija hiše je projekt, ki se mu kaže posvetiti preudarno. Cena za adaptacijo hiše je kajpak pomembna, a vendarle je potrebno upoštevati celo vrsto dejavnikov, na podlagi katerih bom sprejeli odločitve, katerih posledica bo, da bo adaptacija hiše za nas naposled uspešen projekt. Koristno, je da si izberemo strokovno projektivno in izvedbeno podjetje. Tako bo naša adaptacija hiše (in tudi cena) takšna, da bomo s končnim rezultatom kar najbolj zadovoljni.

adaptacija montažne hiše

Žleb – naj vam ne kaplja na glavo! Ugodne cene žlebov za streho

Namen žleba je odvajanje vode, ki se zliva preko strehe ob padavinah. Strošek menjave dotrajanih žlebov ni zanemarljiv, vendar pa naj  cena ne bo edino merilo za izbor. Izberite kakovosten žleb, ki vam bo služil vrsto let. izbira materiala (pvc ali aluminj), dimenzije, estetski vidik, cena žlebov in cena strokovne montaže so parametri, ki jih morate upoštevati pri odločitvi za nove žlebove.

Žlebovi za streho

ponedeljek, 14. november 2016

Vrhunska moderna kopalniška oprema| Ljubljana, salon keramike Kersan

Moderna kopalniška oprema vrhunske kakovosti

Salon keramike Kersan vam na razpolago ponuja pester prodajni program proizvodov vrhunskih proizvajalcev, ki vam zagotavljajo optimalno obstojnost ter dolgo življenjsko dobo vseh izdelkov. Vrhunska moderna kopalniška oprema, ki si jo lahko za ugodno ceno izberete v našem razstavno prodajnem salonu, bo tako v vaš dom vnesla visoko funkcionalnost ter estetsko dovršenost po vašem okusu. Oprema za kopalnice je lahko narejena celo po meri, pred vsakim nakupom pa vam nudimo tudi strokovno pomoč ter možnost dodatnega svetovanja.

Moderna kopalniška oprema

Poceni retro keramične ploščice 10x10 – cena je nadvse ugodna

Poceni keramične ploščice vrhunske kakovosti

Naše podjetje Kersan se že vrsto let ukvarja s prodajo vrhunske kopalniške opreme svetovno priznanih proizvajalcev. V naši pestri ponudbi si tako lahko izberete poceni keramične ploščice z zagotovljeno kvaliteto in odpornostjo skladno z vašimi lastnimi željami. Za posamezne retro keramične ploščice (10x10) cena variira, zato se v primeru morebitnih dodatnih vprašanj le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali. S pomočjo natančnega 3D izrisa vam omogočamo tudi vpogled v končni izgled vaše kopalnice, kar vam omogoča, da si boste lažje izbrali ustrezne retro keramične ploščice po vaših potrebah in željah.

Poceni keramične ploščice Kersan

Keramične ploščice- imitacija lesa, kamna in parketa za ugodno ceno

Keramične ploščice- imitacija lesa, kamna in parketa

Keramične ploščice (les) so cenovno dostope ter imajo zagotovljeno dolgo življenjsko dobe ter visoko odpornost prodi vplivom, obrabi in poškodbam. Salon keramike Kersan vam nudi pestro izbiro za keramične ploščice (imitacija lesa), cena vseh proizvodov pa je nadvse ugodna. V sodelovanju z priznanimi proizvajalci vam omogočamo ugoden nakup, keramične ploščice v videzu lesa pa si lahko izberete v različnih dimenzijah, barvah ter z različnimi vzorci.  Keramične ploščice v imitaciji lesa so tako primerne za zunanje in notranje polaganje, za nadaljnje informacije in ceno pa se le obrnite na nas!

Keramične ploščice v imitaciji lesa in kamna

Avtomobilski nadstrešek – nadstrešek za avto, cena za vaš žep

Naše podjetje se ukvarja z izdelavo in nato tudi montažo veliko različnih vrst nadstreškov, še posebej priljubljeni so avtomobilski nadstreški. Običajno so naši avtomobilski nadstreški (cenik vam rade volje pošljemo v e-mailu) narejeni iz kovine, nadstrešek pa lahko namestimo tudi na teraso ali vhod. Naša izdelava je zagotovljeno zelo kakovostna, tako da bo vsak naš avtomobilski nadstrešek odlično zaščitil vaš avto. Izbirate lahko med barvanimi in vroče pocinkanimi avtomobilskimi nadstreški (cenik vas bo presenetil z ugodnimi cenami).Vabljeni k obisku.

avtomobilski nadstrešek

Keramične ploščice velikega formata (60x60): outlet in salon keramike Kersan

Keramične ploščice - outlet z zagotovljeno kvaliteto

Keramične ploščice velikega formata predstavljajo le del naše pestre ponudbe, ki si jo lahko ogledate na naši spletni strani ali v salonu keramike Kersan. Nudimo vam keramične ploščice v obliki lesa, imitaciji kamna, keramične ploščice bele barve ter drugih barvnih odtenkov in motivov. Keramične ploščice velikega formata (60x60) so enostavne za vzdrževanje in nego, primerne pa so tako za notranje kot tudi zunanje polaganje. Če iščete kvalitetne in estetsko privlačne keramične ploščice, je outlet keramičnih ploščic Kersan zagotovo pravi odgovor za vas!

Outlet keramičnih ploščic Kersan

torek, 8. november 2016

Prodaja postelje po naročilu za atraktivne cene

Postelje iz naravnih materialov po meri

Prodaja postelj iz našega programa vključuje različne modele vrhunskih ležišč, prav tako pa vam lahko izdelamo postelje po naročilu, ki so idealne za avtodome, navtiko ter druge prostore nepravilnih oblik. Individualno zasnovano ležišče izdelamo s pomočjo šablon, ki nam jih prinesete, ali pa šablone na podlagi natančnih načrtov izdelamo kar sami. Prodaja postelj pa ni edina dejavnost, s katero se ukvarjamo, saj vam omogočamo tudi nakup vzglavnikov, nadvložkov, pregrinjal ter odej. Oglejte si našo pestro ponudbo ter se v primeru morebitnih dodatnih vprašanj obrnite na nas!

Prodaja postelj po meri

ponedeljek, 7. november 2016

Zanimivi kuhinjski stoli: zeleni, leseni, usnjeni ...

Še ne veste, kateri kuhinjski stoli so pravi za vas? Pri odločitvi vam z veseljem pomagamo. Oglejte si našo ponudbo. V asortimanu so zeleni kuhinjski stoli, ki bodo v prostor vnesli barvo kakor tudi klasični leseni ali sodobni usnjeni. Poleg jedilnega pohištva, najdete tudi pisarniško in vrtno pohištvo. Vse odlikuje visoka stopnja udobja in funkcionalnosti, prineslo pa vam bo tudi estetski užitek. Naj gre za barvne (rumeni, rdeči, viola, zeleni) kuhinjske stole ali plastične stole, namenjene gostinski uporabi, za udobno bivanje izberite po svoji meri.

moderni kuhinjski stoli

nedelja, 6. november 2016

Mekol d3 za trdno lepljenje po ugodni ceni

Mekol d3 je izjemno močno lepilo, ki je vodoodporno. Spoj, ki ga mekol d3 ustvari, je izjemno trden in med lepljenima materialoma ustvarja prosojno plast. Lepilo je odporno tudi na višje temperature in na organska topila. V naši spletni trgovini si lahko ogledate ponudbo lepil mekol po ugodni ceni. Lepila so kvalitetna in obstojna, vsakdanja dela v hiši, ki vam povzročajo preglavice, bodo naredila lažja. Lepila mekol ponujamo cenovno ugodno.

Več o ponudbi na strani tukaj.

mekol d3

petek, 4. november 2016

Jupol – ne čakajte, okrasite svoj dom še danes

Jupol je ime, ki ga je podjetje JUB izbralo za poimenovanje kolekcije barv. Jupol barve so izjemno kakovostne, trajne in trpežne. Primerne so za dekoracijsko zaščito večine materialov. Zadovoljni boste z njihovo obstojnostjo in enostavnim nanašanjem. Izdelke Jupol lahko naročite v naši spletni trgovini, kjer se lahko prepričate tudi o nizkih cenah Jupola.

barva jupol

četrtek, 3. november 2016

Vzdrževanje parketa s kakovostnimi in ustreznimi sredstvi

Vzdrževanje in čiščenje parketa je povsem enostavno: zadostujejo mehka krpa, sesalnik ali rahlo navlažena krpa, na katero kanemo nekaj kapljic koncentriranega čistila, razredčenega v vodi. Čistila, kot tudi ostala negovalna sredstva, morajo biti nežna in kakovostna. Na površino parketa ne smejo delovati agresivno in abrazivno. Izbira čistilnih in negovalnih sredstev je odvisna od površinske zaščite parketa – ali je parket lakiran ali oljen. Ob pravilni negi nam lahko parket služi več desetletij.

vzdrževanje parketa

Belinka premazi les dobro zaščitijo in dekorativno obdelajo

Belinka premazi les oplemenitijo in zaščitijo, struktura lesa pa ostane vidna. Belinka premazi za les, ki je izpostavljen zunanjim vplivom, na primer vlagi in UV svetlobi, so posebno odporni, a ohranjajo poln videz in so enostavni za uporabo. Belinka površinski premazi za les ščitijo pred mehanskimi vplivi in kljubujejo spreminjajočim se vremenskim razmeram. Izdelki so primerni za dolgotrajno in resnično učinkovito zaščito mehkega ali trdega lesa. Dobavljivi so v različnih odtenkih.

Več na njihovi spletni strani: http://www.evj-center.si/index.php/lepila

belton

Beltop barve – dolgotrajna zaščita pred propadanjem lesa

Beltop barve so optimalna zaščita lesa. Beltop ima dolgotrajno tradicijo, zato so mu zaupali že številni. Zakaj Beltop barve ne bi izbral tudi vi? Na voljo je 17 barvnih tonov, ki bodo les v vašem domu ustrezno in kakovostno zaščitile, hkrati pa mu dale sijajnejši končni izgled, med tem ko bodo ohranile prestižen videz lesa. Zaščita lesa Beltop UV plus je Belinkina novost, ki predstavlja še bolj trajno zaščito pred propadanjem. Vsebuje UV filtre, absorberje in lovilce prostih radikalov in lesu daje stabilnost.

Več o Beltop barvah tukaj.
beltop

Toplotna izolacija temeljev stare hiše

Z izolacijo temeljev boste hkrati doprinesli k dvema odličnima rešitvama. Znižali boste obratovalne stroške bivanja v vašem stanovanju ali hiši in hkrati odgovorno ravnali do okolja. Toplotna izolacija temeljne plošče stare hiše je torej priporočljiva v primerih, ko želite prenoviti (izolirati) celoten ovoj stavbe. S tem lahko dosežete stanje nizkoenergijske stavbe. Toplotna izolacija temeljne plošče je eden izmed temeljev pasivnih hiš. Te so zgrajene tako, da so vse toplotne izgube bistveno zmanjšane.

Toplotna izolacija temeljev

Toplotna izolacija fasade in hidroizolacija balkona

S toplotno izolacijo fasade vaš dom oblečete v zaščitni sloj. Le-ta ga nato ščiti pred vremenskimi vplivi, ki sicer negativno vplivajo na udobje bivanja. Poleg tega se z učinkovito izolacijo fasade bistveno zmanjšajo tudi stroški rabe energije v vašem gospodinjstvu, predvsem v zimskem času. Na drugi strani sta hidroizolacija balkona ali terase prav tako vredni premisleka. Oba dela sta namreč neposredno izpostavljena vlagi v prav vseh letnih časih. To lahko ob pomanjkanju hidroizolacije vodi do nezaželenih stroškov.

Toplotna izolacija balkona

Toplotna izolacija ravne strehe nad špirovci

Izolacija ravne strehe je pomembna za zagotavljanje maksimalnega udobja v vašem domu. Skupaj z izolacijo fasade poskrbita, da je temperatura v vaših najljubših prostorih vedno prijetna in nanjo ne vplivajo vremenske razmere. Za toplotno izolacijo ravne strehe nad špirovci toplo priporočamo tehnologijo FIBRANxps. Te sodobne izolacijske plošče namreč zagotavljajo največjo odpornost, s tem pa celovito in popolno zaščito vaše strehe. Material FIBRANxps odžene skrbi o predrtju hidroizolacije, saj gre za edini material, ki vode ne vpija tudi v stiku z njo. Zato je primeren tudi za izolacijo bazenov, teras, balkonov in drugih prostorov, ki so neposredno izpostavljeni vodi.

Toplotna izolacija ravne strehe

Notranja toplotna izolacija hiše

Toplotna izolacije hiše FIBRANxps je bazirana na novi tehnologiji, ki fasadnim sistemom zagotavlja zgolj najboljše karakteristike. Garantira namreč uravnoteženo paroprepustnost, trajno trdnost fasadnega sistema, izjemno in trajno energetsko učinkovitost fasadnega ovoja, požarno odpornost in mnogo več. Je najoptimalnejša oblika toplotne izolacije hiše pri nas, saj njene karakteristike prekašajo vse druge. Pred odločitvijo za vgraditev tovrstne izolacije je potreben tehten premislek in posvet s strokovnjakom. Izolacijske plošče namreč namestimo zgolj v izjemnih primerih.

Notranja toplotna izolacija

sreda, 2. november 2016

Parket izdelan iz različnih vrst lesa, kot so oreh, hrast, jesen

Lastnosti parketa so odvisne od drevesne vrste, iz katere je parket izdelan. Oreh s svojimi impresivnimi in privlačnimi vzorci je ravno tako priljubljen kot hrast, ki še zlasti v Sloveniji predstavlja najpogostejšo izbiro. Hrastov parket je namreč trden in stabilen, odporen na spremembo klimatskih pogojev v prostoru. S svojo trdoto in elastičnostjo predstavlja hrastov parket optimalno rešitev za prostore, ki so izpostavljeni velikim obremenitvam.

hrastov parket