petek, 30. september 2016

Požarna varnost – lažje zagotavljanje s protipožarnim alarmom

Požarna varnost je v vsakodnevnem življenju zelo pomembna, saj zagotavlja varnost številnim ljudem. Za požarno varnost lahko poskrbimo s protipožarnim sistemom, ki ga sestavlja več naprav. Ključni napravi sta protipožarni senzorji in požarni alarm. Požarni alarm se sproži, kadar senzorji v prostoru zaznajo dim oz. povečano koncentracijo monoksida ali ob nenadnem nihanju temperature v prostoru.

Požarna varnost

četrtek, 29. september 2016

Mekol lepila ne vsebujejo topil, zato so prijazna do okolja in človeka

Z Mekol lepili lahko uspešno zalepimo vse vrste materialov - les, papir, karton in tekstil. Poleg linij Special, Expres in 1001 je na voljo tudi Mekol D3 - lepilo za les in lesene elemente, ki so izpostavljeni vlažnosti oziroma kratkotrajnemu vplivu vode in se ga uporablja tako znotraj kot zunaj. Mekol D3 ne vsebuje topil, zato je zdravju prijazna izbira, hkrati pa ohranja svoje moč lepljenja in ostaja visoko učinkovito tudi pri zahtevnejših nalogah.

mekol lepilo

ponedeljek, 26. september 2016

Lesni peleti | cena v spletni trgovini EVJ zelo ugodna, hitra dostava

Lesni peleti po nizki ceni: okolju prijazen način ogrevanja

Lesni peleti predstavljajo cenovno ugodnejšo in bolj ekološko alternativo ogrevanju s fosilnimi gorivi. Za njihovo izdelavo se uporablja le odpadni les, ki ne vsebuje kemičnih primesi, količina pepela pri njihovem izgorevanju pa je minimalna. Stiskanje poskrbi za visoko gostoto lesa z zelo nizkim odstotkom vlage, zato je energetski izkoristek zelo dober. V spletni trgovini EVJ so vam na voljo kvalitetni lesni peleti, cena, ki vam jo ponujamo, pa je med najnižjimi.

Najcenejši lesni peleti

Jupol | ugodna cena, združena z vrhunsko kvaliteto izbrane barve Jupol

Jupol – cena zanemarljiva v primerjavi s kakovostjo barve Jupol

Se sprašujete, kaj je tisto, zaradi česar mnogi ljudje pri gradnji ali obnovi prisegajo izključno na barve Jupol? Cena Jupol barv morda na prvi pogled ni najnižja, a v resnici so prav barve Jupol ene izmed cenovno najugodnejših. Razlog za to se skriva v njihovi izjemni obstojnosti oziroma odpornosti na morebitne manj ugodne pogoje, nekatere barve pa omogočajo tudi mokro čiščenje. V spletni trgovini EVJ najdete barve Jupol v različnih pakiranjih po dostopnih cenah.

Jupol barve

torek, 20. september 2016

Oljen parket - dimenzije izberete sami, različne vrste lesa in izvedbe



Oljen parket poudari naravni videz lesa, zato v prostor vnaša domačnost, toplino in občutek sobivanja z naravo. Včasih so namreč prav preproste, minimalistične rešitve najboljše. Oljni premaz omogoča enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo  parketa, ne glede na vrsto lesa. V podjetju EKO STIL vam med drugim ponujamo tudi kakovosten gotovi oljen parket: dimenzije in druge karakteristike izberete sami. Tako si zagotovite talno oblogo, ki bo odražala vaš življenjski slog in okus. 
oljen parket
 

Hrastov parket - beljen hrast je čudovita rešitev za različne prostore

Hrastov parket je poleg bukovega najbolj razširjena vrsta parketa. Zanj je značilno, da nudi prijeten občutek ob stiku in da prenese tudi ekstremne obremenitve. Dodatna prednost pa je seveda tudi estetika, značilna za kakovosten hrastov parket. Beljen hrast pri tem še posebej izstopa, saj naredi prostor zračen in ga napolni s svetlobo. V podjetju EKO STIL vam nudimo različne vrste kakovostnega, obenem pa ugodnega parketa in drugih modernih talnih oblog.

hrastov parket

Parketi - ugodna cena in izjemna kakovost, izberite svoj parket na klik

Cena parketa je pogosto precej zasoljena, a to še ni zagotovilo, da gre za izdelek vrhunske kakovosti. Prav to želimo zagotoviti strankam naše trgovine EKO STIL, obenem pa vam hočemo ponuditi karseda dostopne cene. Parket na klik je idealna kombinacija obojega, poleg tega pa omogoča hitro polaganje, ki ne zahteva uporabe lepila. Primeren je tudi povsod tam, kjer se izvaja talno ogrevanje, zagotovo pa vas bo navdušil tudi s svojo estetiko.

cena parketa

Slovenski dimniki Hočevar



Slovenski dimniki Hočevar so na trgu že od leta 1994 in od vsega začetka se trudimo, da našim strankam ponudimo le najbolje. Ne glede na to ali še niste odločeni glede vrste in premera dimnika ali pa postavljate dimnik na novogradnji ter stari stavbi, vam bomo svetovali katera izbira materialov je najboljša za vas. Preden se odločite za pravi slovenski dimnik, vas bo brezplačno obiskal naš strokovnjak, ki bo ocenil katere izbira je najboljša za vas. 

slovenski dimnik
 

Dimnikarstvo Ljubljana za vaš dom

Dimnikarstvo je storitev, ki nam pravilno, varno in ekonomično delovanje našega ogrevalnega sistema. Zato je pomembno, da izberemo dobrega ponudnika na področju Dimnikarstva Ljubljana, saj bomo le s kvalitetno izdelavo in vrhunskimi materiali dosegli optimalno porabo in dolgo življenjsko dobo našega celotnega ogrevalnega in dimnikarskega sistema. Pri podjetju Dimniki Hočevar se dimnikarske storitve lotimo celostno in profesionalno, poleg tega pa vam bomo brezplačno svetovali kako velik dimnik in iz kakšnih materialov ga sezidati.

dimnikarstvo hočevar

Gibljive in trde cevi za bazen iz kakovostnega PVC materiala

Za povezavo bezenske cevne instalacije se uporabljajo posebne debelostenske cevi klasičnih premerov od 25 – 75mm. Osnovna bazenska instalacija je izvedena običajno s cevmi premera 50mm. Bazenske cevi, ki se nahajajo izven strojnice, so lahko gibke ali trde, predvsem pa morajo biti izdelane iz kakovostnega in temperaturno odpornega PVC materiala, saj bodo trajno zakopane. V strojnici polagamo trde debelostenske PVC cevi za bazen, ki jih med seboj povežemo s spojnimi elementi.

cevi za bazen

Poceni žepkaste vzmetnice

Poceni žepkaste vzmetnice za miren spanec
Poceni vzmetnice, ki ohranjajo visoko kakovost in so primerne za vse vrste težav s spanjem! Posebna serija žepkastih vzmetnic za tiste s težavami v križu in hrbtenici, težave s potenjem, povečano telesno težo in tiste, ki vas hitro zebe. Izdelujemo tudi vzmetnice po meri, z veseljem pa vam tudi svetujemo glede nakupa vaše nove vzmetnice. Ponujamo vzmetnice vrhunske kakovosti, izdelane po meri in po ugodnih cenah. Naj naše žepkaste vzmetnice navdušijo tudi vas!

Najboljši jogi in prevleka za jogi

Pri Slovenski postelji smo razvili edinstvene jogije, ki vašemu otroku zagotavljajo miren, globok in nemoten spanec. Slovenska kakovost, več desetletij izkušenj, naravni materiali in izbira kakovostnih prevlek za jogi - vse to za ugodno ceno! Izdelamo lahko tudi ležišča po meri, na voljo pa so tudi otroške vzmetnice in nadgradnja s tanko plastjo spominske pene za še večje udobje. Če vas zanimajo najboljši jogiji za ugodno ceno, smo pravi naslov za vas!

Najboljši jogiji za otroško posteljico

Cena postelje po meri

Cena postelje po meri
Postelja po meri vrhunske kakovosti in slovenskega izvora! Pri Postelja d.o.o. po vaših načrtih izdelamo vse vrst postelj po meri, pri tem pa upoštevamo tudi najbolj edinstvene ideje. Šablono izdelamo sami ali nam jo prinesete sami, o ceni postelje po meri pa se lahko pozanimate preko kontaktnega obrazca na našem spletnem naslovu www.postelja.com. Tu si lahko preberete vse o naši celotni ponudbi ležišč in druge opreme za globok in nemoten spanec. Izkušnje s prodajo ležišč nabiramo že od leta 1992, zato smo prepričani, da bodo naši izdelki navdušili tudi vas!

Otroški antialergijski vzglavnik

Antialergijski vzglavnik, ki poskrbi, da bo vašemu otroku zagotovljen kakovosten spanec. Ne povzroča alergijskih reakcij in je izdelan po najvišjih standardih kakovosti. Njegova višina je povsem prilagodljiva, zunanja prevleka pa mehka in vzdržljiva. Otroški vzglavnik Muc je na voljo po ugodni ceni, poleg vzglavnika pa lahko preverite tudi našo ponudbo postelj po meri in posteljnin. Za dobro počutje vašega otroka je spanec eden izmed najpomembnejših faktorjev! Več o naši ponudbi lahko preberete na www.postelja.com.


Antialergijski otroški vzglavniki

Dostopna cena ortopedskega vzglavnika

Pri podjetju Slovenska postelja ponujamo ortopedske vzglavnike po dostopnih cenah. Zagotavljamo vrhunsko kakovost s certifikatom Slovenski proizvod. Nudimo 4 vrste ortopedskih vzglavnikov, ki bodo lajšali vaše bolečine v vratu in vam omogočili trden spanec. Vzglavniki ne potrebujejo posebnega vzdrževanja in so antialergijski. Poleg ortopedskih vzglavnikov ponujamo še vrsto drugih produktov, med drugim postelj po meri, vzglavnikov za otroke, posteljnin, ipd. Več o našem poslanstvu si lahko preberete na www.postelja.si.

Kateri ortopedski vzglavnik izbrati?

Vzglavniki za otroke in polnila za vzglavnike


Vzglavniki za otroke in polnila za vzglavnike

Vzglavniki za otrokeV podjetju Postelja d.o.o. ponujamo vzglavnike za otroke, ki vašemu malčku omogočajo kakovosten spanec. Vzglavnik Muc je posebnih dimenzij, njegovo polnilo je antialergijsko. Količino polnila za vzglavnik lahko prilagajate potrebam vašega otroka in mu s tem zagotovite prijeten spanec. Za starejše otroke ponujamo vrsto vzglavnikov iz povsem naravnih materialov (ajda, pira), kot tudi ortopedske vzglavnike za večjo podporo vratnega predela. Slovenska kakovost za prijeten spanec!

ponedeljek, 19. september 2016

Vzmetnice za otroke – privoščite malčku le najboljše

Vzmetnice za otroke predstavljajo staršem težko izbiro, saj se zavedajo, da je od njihove izbire odvisna kvaliteta otrokovega spanca. Spanec je za otroka izjemno pomemben, saj se med spanjem razvija in raste. Vzmetnice za otroke ne smejo biti pretrde, prav tako moramo paziti na njihovo velikost.

Cena vzmetnice je odvisna od velikosti in materiala vzmetnice. Pri nas vam ponujamo poceni vzmetnice, ki bodo otroku zagotovile kakovosten spanec.

Kvalitetne vzmetnice za otroke

Poceni lateks vzmetnice za kakovosten spanec

Lateks vzmetnice so kakovostne in nudijo kvaliteten spanec. Delujejo antibakterijsko, antistatični in so odporne proti pršicam. Lateks vzmetnice hrbtenici nudijo zadostno in kvalitetno oporo, hrbtenica pa je tako neboleča in pripravljena na nov dan.

V naši prodajalni vam ponujamo poceni vzmetnice, visoke kakovosti, ki vam bodo zagotovile kvaliteten spanec. Poceni vzmetnice lahko naročite tudi na naši spletni strani ali pa nas obiščete v salonu in se o njihovi kvaliteti prepričajte.

Poceni lateks vzmetnice

Izdelava vzmetnic – naročite kvalitetne vzmetnice danes

Kakovostna izdelava vzmetnic
Izdelava vzmetnic je velikega pomena, saj kvalitetna izdelava vpliva tudi na kakovosten spanec, ki je zelo pomemben za regeneracijo našega telesa. Pri izdelavi vzmetnic moramo biti pozorni na izdelavo in na materiale, ki se pri tem uporabljajo.

Cene vzmetnic so odvisne od materialov in od zahtevnosti izdelave vzmetnice. Pri nas vam ponujamo cenovno ugodne vzmetnice, visoke kakovosti, ki vam bodo zagotovile prijeten in brezskrben spanec, v nov dan pa se boste zbudili spočiti in naspani.

Bamboo parquet flooring for a sustainable home

Bamboo parquet click flooring

Bamboo parquet flooring – great for you and nature!

Bamboo parquet flooring is the most eco-friendly flooring you can choose. Not only is it made from a highly renewable source, bamboo is also a very hard material, meaning your bamboo parquet flooring is just as durable as any hardwood flooring. Bamboo parquet click-locks into place, so the installation is extremely easy and fast, which is another reason why you should choose bamboo parquet over hardwood floors.

Beech parquet flooring is harder than oak!

Beech parquet flooring
Beech parquet flooring has always been less popular than oak parquet, but that may have been an injustice. Beech wood parquet is considered to be harder and more durable than oak, which is why this wood is also used in white beech parquet worktops. If you’re considering new parquet, think about installing beech parquet flooring and white beech parquet worktops in your kitchen. Beech wood parquet is the floor that will last a lifetime!