sreda, 5. oktober 2016

Neverjetna cena les alu oken pri Okna KLI Ambient


Izbira les alu oken pomeni kombinacijo dveh materialov, ki skupaj doprineseta maksimalno funkcionalnost. Pri podjetju Okna KLI Ambient smo prepričani, da je nakup les alu oken izjemna investicija v prihodnost. Cena les alu oken pri nas zagotavlja največjo kvaliteto za vas denar. V našem proizvodnem programu lahko izbirate med tremi vrstami oken iz kombinacije lesa in aluminija, med drugim tudi energijsko varčno izbiro, ki je primerna za vgradnjo v pasivne hise. Katera les alu okna izbrati, je odvisno od vaših potreb in zelja, pri tem pa so vam lahko v pomoč naši prijazni svetovalci v prodajnih salonih alu les oken v Ljubljani, Mariboru in Gradcu.

Prednosti les alu oken pred okni iz drugih materialov


Poleg izjemno dostopne cene les alu oken, so tu še naslednje privlačne prednosti les alu oken:
•    Les alu okna so zaradi kombinacije lesa in aluminija izjemno dobra pri zagotavljanju maksimalne toplotne izolacije.
•    Privlačen in sodoben videz.
•    Aluminijasta maska, ki nudi popolno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.
•    Optimalno zračenje, ki preprečuje pojav kondenzacije.

Želite najcenejša alu les okna? Stopite v kontakt z nami!


 najcenejša alu lesena oknaZa več informacij o natančni ceni les alu oken nas lahko obiščete v enem izmed naših prodajnih salonov alu les oken (Ljubljana, Maribor, Gradec). Z veseljem vam lahko pošljemo tudi brezplačen katalog izdelkov, ki ga lahko naročite preko naše spletne strani www.oknakli.si. Na istem naslovu vam nudimo tudi brezplačno povpraševanje, ki lahko predstavlja vaš prvi korak do novih oken! Naši prijazni svetovalci vam bodo pomagali pri odločanju katera les alu okna so najprimernejša za vas dom.
Če tudi sami želite najcenejša alu lesena okna, ki hkrati zagotavljajo certificirano kakovost in prijaznost do okolja, potem smo pravi naslov za vas! Nasa ponudba obsega tudi lesena okna na obroke in obnovo starih lesenih oken po ugodni ceni.


alu lesena okna

Ni komentarjev:

Objavite komentar