ponedeljek, 3. marec 2014

Varčni električni radiatorji

V podjetju Bial d.o.o. ustvarjamo nove rešitve in oblikujemo nove oblike za ogrevanje vašega doma. Naši varčni električni radiatorji pomenijo novo stopnjo v razvoju ogrevalnih sistemov, saj nenehno stremimo k tehnološkemu napredku in skušamo ustvariti električni radiator, ki je izjemno funkcionalen in estetsko dovršen hkrati. Na voljo imamo kar nekaj standardnih rešitev, če pa med njimi kljub vsemu ne najdete radiatorja zase, lahko ustvarimo individualno rešitev samo za vas. Obenem lahko proces proizvodnje prilagodimo izdelavi izjemno majhnih serij, kar je velika prednost. Obiščite našo spletno stran in si oglejte naše izdelke.

Varčni električni radiatorji

Varčni električni kopalniški radiatorji


Kopalnica je pomemben del našega življenjskega prostora, in že dolgo velja, da so tudi kopalnice izjemno urejene in  estetske. Pravzaprav je ureditev kopalnice in stranišča, ne glede na njuno velikost, enako pomembna kot urejanje ostalih prostorov v stanovanju. Varčni električni radiatorji Bial so čudovitih oblik in dajo kopalnici poseben pridih – saj so kakovostni, unikatni in oblikovalsko izjemni. Primerni so za opremljanje sodobnih kopalnic v vrhunsko opremljenih hotelih, gostinskih ali podobnih poslopjih, kjer arhitekti in notranji oblikovalci želijo pri obiskovalcih resnično pustiti trajen vtis. Naši varčni električni kopalniški radiatorji vas v tem smislu zanesljivo ne bodo pustili na cedilu.

Električni radiator BIAL

Nizki stroški ogrevanja z varčnimi električnimi radiatorji Bial


Če se odločate za nakup radiatorjev za vaš hotelski kompleks, zdravilišče, motel in podobne komplekse in želite tudi z opremo dokazati svojo izjemnost in drznost, potem so varčni električni radiatorji Bial edina prava odločitev. Noben električni radiator namreč ne bo vaših gostov tako pozitivno presenetil. Ves čas intenzivno vlagamo v ustrezno znanje in tehnologijo, s katero lahko dosežemo odlične rezultate. Zato so naši radiatorji kakovostni in estetski obenem. Varčni električni radiatorji Bial pa dolgoročno tudi prihranijo veliko energije, kar za večje komplekse nikakor ni zanemarljiv strošek. Svojim strankam poleg končnega izdelka nudimo tudi svetovanje, sodelovanje pri oblikovanju izdelka ter montažo.