četrtek, 21. februar 2013

Pohištvo po naročilu - postelje, otroške sobe in kuhinje

Izdelamo vam pohištvo, ki se bo popolnoma prilegalo vašemu domu. Izdelujemo postelje, otroške sobe po meri vašega stanovanja in kuhinje po naročilu - Vgradne omare Hoby d.o.o.

Pohištvo po naročilu – od otroške sobe do kuhinje po meri


Moderno pohištvo Hoby Plasard
Pri opremljanju stanovanja ali poslovnega prostora se nam pogosto zgodi, da ne najdemo ustreznega pohištva. Vzrok za to so lahko neustrezne dimenzije opreme ali pa zgolj dejstva, da kljub poplavi ponudbe preprosto ne najdemo tistega, kar iščemo. Pohištvo po naročilu je zato idealna rešitev, saj bodo postelje, otroške sobe, spalnice in ostalo pohištvo narejeni po meri vašega stanovanja. Vgradne omare po meri ter kuhinje in ostalo pohištvo po naročilu, ki vam jih bomo v skladu z vašimi željami izdelali, se bodo popolnoma prilegale prostoru. Tekanje od ene trgovine do druge in iskanje primernega pohištva je povsem nepotrebno! Obiščite enega od naših salonov in kakovostno pohištvo po naročilu bo pri vas kot bi mignil.

Postelje in otroške sobe po meri


Čeprav v spalnici preživimo relativno majhen del dneva, pa ravno dobro počutje in udobje v spalnici pomembno vplivata na to, kako se bomo počutili čez dan. Postelje, narejene po meri, so zagotovilo, da se boste v tem najbolj intimnem prostoru počutili odlično in dobro naspali. Za popolno zadovoljstvo lahko spalnico krasi še omara po meri in ostalo pohištvo po naročilu. Če imate otroke, potem veste, da je zanje dovolj dobro le najboljše, zato vam sporočamo, da so zanje na voljo otroške sobe po meri. Za popolno bivanje izdelujemo tudi kuhinje po naročilu. Zakaj pravimo popolno bivanje? Ker je le pohištvo po naročilu res natanko tako, kot si ga želite!

Kuhinje in drugo pohištvo po naročilu


Kuhinja in dnevna soba sta navadno prostora v katerih se doma največ zadržujemo, zato je nakup kuhinje po naročilu ena najbolj smiselnih odločitev v življenju. Za kuhinjske elemente je namreč morda še najbolj nujno, da so funkcionalni in natanko taki, kot jih potrebujete. Pohištvo po naročilu, postelje, otroške sobe in drugo pohištvo po meri bodo poskrbeli, da je prostor v vašem domu optimalno izkoriščen, saj le omara oziroma pohištvo po naročilu natanko ustreza dimenzijam.