četrtek, 20. december 2012

Vgradne omare z drsnimi vrati po meri - Plasard

Vgradne garderobne omare in vgradna drsna vrata po meri so praktična rešitev za vsak prostor. Naj čudovita omara z drsnimi vrati polepša vaš dom.

Vgradne omare z drsnimi vrati za vsak prostor


Vgradna omara z drsnimi vrati je posebna vrsta omare, ki je v osnovi brez hrbtišča, stropa in dna, ki ga imajo običajne garderobne omare. Vgradne omare so torej pravzaprav vgradna drsna vrata, ki potekajo od stropa do tal in od stene do stene in z njimi popolnoma izkoristimo prostor, ki nam je na voljo. Nikoli več se vam ne bo zgodilo, da bi na vrhu omare ostal prazen prostor, ki je odlično zbirališče za prah, ali da bi vam zaradi nestandardnih mer med steno in omaro ostalo nekaj centimetrov. Ker so vgradne omare oziroma vgradna drsna vrata narejena po meri, jih lahko namestimo tako rekoč kamor koli. Če ni možnosti, da bi vgradne garderobne omare namestili od stene do stene, jim dodamo stranice v ustrezni barvi.

Izbira in načrtovanje vgradne garderobne omare


Kuhinja, kopalnica, dnevna soba, spalnica, hodnik ali otroška soba – vgradne omare so primerne za kateri koli prostor, tudi za mansarde, saj so vedno narejene po meri. Preden se odločite za nakup, je smiselno nekoliko razmisliti o tem, kakšna omara z drsnimi vrati je pravzaprav primerna za vas oziroma za vaš prostor. Ker so vgradne omare oziroma vgradna drsna vrata narejena po meri, lahko uresničimo vse vaše želje. Razmislite, koliko polic in predalov potrebujete, katerih oblačil imate največ, kako dolgi so vaši plašči in jakne in koliko obešalnih palic boste uporabljali – in nas pokličite.

Vgradna drsna vrata po meri – nešteto možnosti za nešteto različnih okusov


Vgradne omare so zanesljivo ena najbolj praktičnih rešitev za shranjevanje oblačil. Ob tem pa seveda ne smemo zanemariti dejstva, da omara z drsnimi vrati ni le zelo praktična, ampak je tudi čudovit okras vsakega prostora. Notranjost vgradne omare je iz belega iverala (19 cm), zunanjost pa je pravzaprav prepuščena vaši domišljiji. Drsna vrata po meri lahko izražajo otroško razigranost, izbrano eleganco ali prijetno domačnost.