nedelja, 26. avgust 2012

B-F stopnice


B-F stopnice d.o.o. smo podjetje, ki izdeluje stopnice in stopnišča pretežno iz lesnega materiala. Stopnice so postavljene na betonske konstrukcije. K lesenim stopnicam se zelo lepo podajo tudi inox ograje. Naše stopnice inox - les se podajo bivalnim prostorom, terasam in poslovnim objektom.

Stopnice predstavljajo funkcionalnost predvsem pri premagovanju višine, poleg tega so lahko zelo lepa estetska popestritev prostorov ali objektov. Izdelava stopnic je razmeroma hitra in enostavna.

Za unikatni izgled stopnišča in prostora poskrbimo skupaj z vami. Veliko damo na predloge in želje naših strank, skupaj s katerimi izberemo kombinacije materialov, oblik in barv, da prostorom zagotovimo svežino in lepoto.

Lesene stopnice B-F odlikuje enostavnost montaže in kakovost različnih domačih vrst lesa kot eksotičnih. Funkcionirajo lahko tudi kot samonosilne stopnice. Zavzamejo zelo malo prostora in so primerne tudi za gospodarska poslopja.

Če želite, imate pri nas možnost vgradnje stekleno-kovinsko-lesenih stopnic. Torej, z nekaj idej in pravih materialov, pod budnim očesom strokovnjakov, si lahko pričarate najlepše stopnišče za vas.

Naše stopnice so naravne, enostavne za čiščenje, estetsko dovršene, kakovostne in dolgotrajne. Predvsem pa so moderne stopnice, ki se prilagodijo vsakemu prostoru.