četrtek, 5. januar 2012

Mobalpa



Pohištvo za dnevne sobe

Pohištvo za dnevne sobe – izberite klasično pohištvo  ali pa pohištvo za moderne dnevne sobe. Za dnevne sobe po meri Mobalpa nudi izris dnevne sobe. Izbrana oprema dnevne sobe vam bo nudila udobje in funkcionalnost.

Projektiranje kuhinje

Projektiranje kuhinje in izdelava kuhinje po meri za zadovoljstvo vsake stranke. Projektiranje kuhinje, ki bo upoštevalo vse vaše želje in zahteve ter kvalitetna izdelava kuhinje, v kateri boste z veseljem zavihteli kuhalnico. Skupaj z Mobalpinimi strokovnjaki si vzemite čas za načrtovanje kuhinje.

Pulti za kuhinjo

Delovni pult je središče vašega kuharskega ustvarjanja. Kvalitetni pulti za kuhinjo so pomemben del kuhinje. Pulti za kuhinjo so na voljo v naslednjih materialih:
  • Delovni pult iz lesa
  • Delovni pult iz laminate
  • Delovni pult iz marmorja
  • Delovni pult iz jekla

Jedilni stoli

Stoli za jedilnico za različne stile v različnih materialih. Mobalpa nudi praktične stole za vašo jedilnico, odločite se lahko za jedilne stole iz lesa, ali iz drugih umetnih materialov. Za manjše prostore so primerni zložljivi stoli, ki jih lahko po potrebi pospravite.

Mize za jedilnico

Mize za jedilnico ustvarijo prijeten prostor za druženje. Glede na stil jedilnice ali kuhinje se lahko odločite med naslednjimi jedilnimi mizami:



Gospodinjski pripomočki

Mali gospodinjski aparati so najbolji kuhinjski pomočniki. Izberite kvaliteto in naj vam gospodinjski pripomočki dobro in dolgo služijo. Mobalpa nudi široko izbiro, med katerimi so na voljo vrhunski gospodinjski aparati.

Pohištvo za kopalnice

Pohištvo za kopalnice visoke kakovosti lahko izberete v različnih dizajnih. Mobalpa nudi izris kopalnice po meri. Izberite svojo barvno kombinacijo in primerno pohištvo za kopalnice. Oprema kopalnice naj vam nudi trenutke za razvajanje.